Íjak raktáron 2023.03.28.

Az íjak postázásának költsége minden esetben plusz 5000 FT, akkor is, ha a készlet egy hiba miatt nem adja hozzá ezt az összeget. Ha a webshop nem működne első kattintásra, kérem kattintsanak rá újra, akkor már működni fog a készlet.


Grózer Csaba elérhető a facebook-on


Indiai C betűs íj új TRH II. technológiával
Biokompozit Laminált Magyar íj
Biokompozit Laminált Magyar íjÚj TRH technológiával is készülnek Laminált íjak!


Az íjakat a 'RAKTÁRKÉSZLET' menüpont alatt is meg lehet tekinteni

További fotók a "Képek" menüpont alatt találhatók


Új sebesség rekordok (megtekinthető a Videó menüpontban):
Laminált L2 Tatár 39# íj: 210 fps
Laminált L6 Szarmata 43# íj: 217 fps
Laminált L7 Török 45# íj: 226 fps
Biokompozit Asszír 56# íj: 237 fps
Biokompozit Asszír 61# íj: 243 fps

Új technológiás Vadász reflex íj 64# / 350 Grain: 291 fps


Új menüpont: feltöltött videók!!


Új laminált íjak! Egyesítik magukban a TRH és a laminált technológia előnyeit. Hőállóak és nem csavarodnak. Külső megjelenése hasonlít a szaruhoz és ínhoz de modern anyaokból készültek.

A Biokompozit Laminált íj nem azonos az Extra III. kompozit íjjal!


Távlövési rekord felállításában való részvételhez keresünk megfelelően felkészült íjászt, aki az erős íjakkal is jól tud bánni!Megfelelő nyílvesszőt tudunk ajánlani a Biokompozit íjakhoz!

A raktárkészlet jól működik, mindegy, hogy mit ír ki közben nyugodtan lépjen tovább és rendeljen!Az új szériás Biokompozit íjak már megvásárolhatóak!

Videó a szaruíjak helyes felajzásáról és beállításáról: http://www.youtube.com/watch?v=lVZGoAq3L5A&feature=email

Új laminált íjak

A középső réteg fa vagy bambusz lemez, a belső "szaru réteg" XR üvegszál vagy bazaltszál, a külső "ínréteg" S üvegszál. A belső lemez két különböző 0,6 mm-es lemezből áll, amelyekből a belső további öt rétegből épül föl. Ennek a speciális felépítésnek köszönheti az új laminált íj a csavarodásmentességét és gyorsaságát. A rétegek szinezve is vannak, szaruhoz hasonlatos színekben.


TRH Laminált íjak

Hasonló módon épülnek fel mint a sima laminált íjak, de a belső "szaru" oldalon egy vöröses barna szintetikus réteg van, a külső ín oldalon pedig egy szintetikus ínréteg vagy valamilyen üvegszálas lemez. Ezek az íjak lágyak és gyorsak valamint nem csavarodnak melegben sem.


Új technológia. Tulajdonképpen egyesíti magában a laminált, a TRH laminált, a TRH Extra II laminált íjakat.
Bizonyos értelemben az extra III íjakat is. Ezzel a módszerrel készülő íjak ugyanis a következő anyagokból épülnek fel: a középső rétegek fából, a belső réteg préselt szaru darabokból és biopolomerből, a külső réteg pedig egy préselt ínlemez.
Ez a két réteg modern ragasztóval van hozzáragasztva a falemezhez, és a ragasztási réteg még szálerősítést is kap.
Ezeknek a biokompozit anyagoknak, valamint a modern technológiának köszönhetően ezek az íjak sebességben megelőzik a sima laminált íjakat. Viszont kifeszítéskor érezhetően lágyak és rezonanciamentesek.
Az így készült íjakkal szinte olyan élmény lőni, mint egy szaruíjjal, és a külső megjelenésük is hasonló, csak a biokompozit íjak laposabbak.Copyright © Grózer Traditional Recurve Bows HUNGARY Grozerarchery.com 2002
project: Grozer Csaba & Gruber Gyula